Articol original pe Agerpres

Mihaela Raluca Tudor, managing director la o agenție de PR din București, le va arată antreprenoarelor din Lisabona cum își pot crește afacerile prin jurnalism de brand. Prelegerea va avea loc pe 28 septembrie 2016, ora 18.00, în cadrul conferinței ‘Ele au reușit’, organizată în capitala Portugaliei, de ELITE Business Women, în parteneriat cu Ambasada României la Lisabona și Institutul Cultural Român.

Conferințele ‘Ele au reușit’ au strâns, în România, peste 1300 de femei antreprenor din 6 orașe. De-a lungul caravanei naționale, 70 de speakeri și mentori au prezentat publicului experiențele lor din diferite domenii.

Campania națională ‘Ele au reușit’ este organizată de Elite Business Women, prima comunitate elitistă a femeilor antreprenor:

Campania națională ‘Ele au reușit’ este un tur de forță care aduce împreună nu doar zeci de femei speaker, ci sute de antreprenoare care NU sunt vedete, nu au nimic regizat în spate, ci pur și simplu reușesc să performeze cu ajutorul muncii și a ambiției, a declarat Bianca Tudor, președintele Elite Business Women.

La doar 30 de ani, Mihaela Raluca Tudor a reușit să intre pe piața relațiilor publice promovând un concept nou în România.

Agenția mea promovează jurnalismul de brand, un concept dezvoltat în SUA, care se bazează pe identificarea și promovarea poveștilor din activitatea zilnică a clienților. Totul, în stil jurnalistic pur. Astfel, am crescut afaceri, am salvat companii de la faliment, cu un buget optimizat, a spus Mihaela Raluca Tudor, managing director la Tudor Communication.

Mihaela Raluca Tudor, managing director la o agenție de PR din București

Recent, agenția Mihaelei Raluca Tudor a organizat și promovat Balkan Equestrian Championship 2016, evenimentul sportiv internațional al anului în România, și este PR partner al celui mai important eveniment cultural din țară, Parsifal la Ateneu. Mihaela Raluca Tudor este și autoarea unui capitol din volumul “Forța economică a femeilor”.

Mihaela Tudor
Owner Tudor Communication

[dc-social label=”Ți-a plăcut acest articol? Spune-le și altora despre asta!”]

Start typing and press Enter to search